Dva dana nakon finala Evrovizije, Ana Đurić poznatija kao Konstrakta vratila se u Srbiju, sa osvojenim petim mestom, što je odličan uspeh. Konačno može malo da predahne i da se posveti onima koje najviše voli - porodici.

Dok je boravila u Torinu više puta je isticala da joj nedostaju deca, a sada je otkrila kako je njena porodica reagovala na njen nastup na "Evroviziji", ali i povratak kući.

"Deca su super reagovala na moj povratak. Nisam bila odsutna samo za ovaj put u Torino, ja sam praktično prethodnih dva meseca unazad od jutra do sutra imala obaveze. Mislim da će sada sve to nekako da se slegne i dođe na svoje mesto. Pa, kako deca reaguju, vole sve što se dešava", rekla je Konstrakta i dodala kako je sve to video njen muž:

"Moj suprug je analitički tip koji nije nikad pratio Evroviziju, sad na ovaj način, a kad uđeš na Evroviziju, to se diže atmosfera, dva meseca pre samog događaja i oni koji su veliki favoriti, tu se prati sve, tu se upliće i politika, pa kladionice, prognoze. Ima tu gomila sadržaja o kojima ranije nisam ništa znala, pa ni on, sad više posmatra te stvari."

Konstrakta
Printskrin, Youtube/S Konstrakta

(Yumama/Blic)