Biti uspešna poslovna žena ali i posvećena majka u Srbiji, nije lako, ali one su to uspele.

Verovatno sve ove dame već znate preko društvenih mreža, pratite svaki njihov korak i deluje kao da ih privatno poznajete, ali za neke sigurno ne znate čime se bave, osim što su influenserke.

Božana Lazarević je Hercegovka poznatija na Instagramu kao "lutak". Privlači veliku pažnju svojim atraktivnim izgledom i dobrim osećajem za modu. Udata je za Igora sa kojim ima troje dece, a žive i rade u Nemačkoj.

Pored toga što je supešna influenserka, ova mama je i vlasnica poznate poslastičarnice koja posluje u Minhenu i Beogradu. Njeni pratioci obožavaju da gledaju stajlinge koje bira, ali i da zavire u luksuzan porodični dom. Pored svega toga, svoju porodicu uvek ističe na prvo mesto i njima posvećuje svaki slobodan trenutak.

Ivana Marinković Mandić poznatija pod Instagram nadimkom "jedanfrajer", preduzetnica, mama i influenserka. Nedavno je prošla kroz razvod nakon kog se predstavila kao još jača i snažnija žena.

U svojim objavama se trudi da žene nauči da vole sebe.

Milica Novković poznatija kao "micablogerica" je profesorka sporta i kondicioni trener, što se može videti po njenom zgodnom telu iako je rodila troje dece.

Pored toga, Milica je i uspešna preduzetnica. Ima svoj modni brend, pa nije slučajno što fotografije njenih odevnih kombinacija mnogim ženama služe kao inspiracija.

Tatjana Stojanovski poznatija kao "queentatjana_" je po zanimanju dizajnerka. Majka je troje dece, a svojim objavama pored majčinstva trudi se i da žene nauče kako da se obuku u skladu sa građom svog tela, da ih načini lepim i spolja i iznutra. Tatjana ima i svoju kozmetičku liniju, i odlično posluje.

Jasmina Tarbak poznatija kao "jednaodvas" je majka jedne devojčice, a svojim zanimljivim objavama privlači veliki broj gledalaca. Jasmina je neko ko uspešno posluje u svetu influenserki, a svojim izgledom i modnim kombinacijama je uzor mnogim ženama.

Mama Marija koju svi znaju kao "__mamamara_" je zasigurno jedna vrlo porodična žena koja svojim pratiocima ima mnogo toga da pokaže. Pored porodičnog stana kom se svi dive, mama Mara ima i lepe i praktične savete iz domaćinstva i kulinarstva, ali kod nje možete videti i predivne trenutke koje provodi sa svojih troje dece. Mama Mara je prava mama iz naroda koja bez laži i prevare pokazuje da majčinstvo nije sjaj i glamur, da pored toga ima milion obaveza sa kojima će svaka od nas poistovetiti.

(Yumama)