Mnoge žene nas svojim pričama posle godina borbe oduševe lepim vestima. Isto to je uradila i poznata modna kreatirka Valentina Obradović, koja je objavila da je trudna u svojoj 47. godini.

Poznata kreatorka modnog brenda Love i njen partner Blagoje Bajić su prošli kroz dva neuspešna postupka vantelesne oplodnje, ali nisu odustali. "Dete u 47. godini – neko će reći da je teško, neko da je kasno, neko će se požaliti da ne može više, a ja kažem: Ma možeš! Ustani. Duh je važan, noge ga prate", rekla je Valentina za Gloriu.

Ona je istakla da se oseća veoma radosno, ali u sebi ima i neku vrstu strepnje, naučena je da u sreći bude skromna. Ipak, ona je želela da inspiriše druge i svojim primerom pokaže da je moguće. "Sve u tvoje vreme, a ne sve u svoje vreme. Zapamtite! Tih predrasuda sam se naslušala u periodu priprema, želje, borbe, u kojoj mi je trebala podrška i to čak i od naših lekara specijalista u ovoj oblasti. I znate šta? Čula sam ih, zahvalila se, ali to su granice tih ljudi. Moje su i tada bile dalje, veće. Zato smo i prešli granicu, ne samo njihovih predrasuda, već i stvarno. Češka je verovala, idemo ka ljudima koji veruju", rekla je o poslednjem postupku vantelesne oplodnje u Pragu, zahvaljujući kom je uspela da dobije najveću životnu radost.

izvor: yumama/gloria