Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VREDNA, ZANIMLJIVA I KORISNA IGRAČKA: Bager na daljinski koji ide i po snegu, i po pesku, i po zemlji i šljunku!

Ako još svojim mališanima niste kupili poklon za Novu godinu, evo ideje – ovo je igračka koja će ih zasigurno obradovati i kojom će moći da se igraju i samostalno i u društvu. Trajaće im dugo godina – pogledajte detalje.

 Bager početna.jpg Izvor: Promo

Klince treba podržati u tome da od malih nogu grade, prave. Ovo je otporna, izdržljiva i velika igračka kojom stvarno toliko toga mogu da prenesu, koja stvarno može da im pomogne da nešto sagrade. Ovaj bager koji imitira pravi veliki se pokazao kao jedna od najtraženijih igračaka među građevinskim mašinama, a evo i zašto:

******

Može jednako uspešno da se kreće i po ravnoj površini (po betonu, parketu, laminatu, pločicama), ali i neravnim površinama kao što su sneg, šljunak, zemlja, pesak! Dakle, nije li zabavno to što mališani ovom igračkom mogu da se igraju i unutra i napolju, i kada sija sunce i kada pada sneg.

***
******

Evo najboljeg mesta za kupovinu ovog bagera po sjajnoj ceni: ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Njime se upravlja pomoću daljinskog, a gornji deo je fleksibilan i rotira se za 680 stepeni. Iskopna kašika je dodatno ojačana kako bi deca mogla njom stvarno nešto da prenesu (pesak, kamen, zemlju), a da je ne oštete i ima metalnu hidrauliku.

Nećete pogrešti ako izaberete da ovo bude igračka koju će dete dobiti u paketiću, jer upravljajući njime oni će se ne samo zabaviti, već i razvijati:

- Motoričke veštine

- Koncentraciju i koordinaciju

- Zato što se mogu njim igrati i samostalno i u društvu

Evo najboljeg mesta za kupovinu ovog bagera po sjajnoj ceni: ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 bagercici-za-tekst.jpg Izvor: Promo

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica