Poznata voditeljka Slađana Slavković se porodila početkom decebra i u svojoj 48. godini postala mama. Stigao je dečak Vuk, koji je mami i tati prvo dete.

Voditeljka je otkrila da je trudnoća prošla vrlo lako, baš kao iz udžbenika. "Imala sam toliko laku trudnoću i porođaj da bih ih poželela svakoj ženi. Dobrim delom je to zasluga moje doktorke Vesne Mandić, a i dobra genetika je odradila svoje", rekla je voditeljka, prenosi Gloria.

"Suprug nije prisustvovao porođaju zbog epidemiološke sitacije, a volela bih da jeste jer bi mi, pošto je doktor po profesiji, pružio dodatnu sigurnost", dodala je ona o svom porođaju.

Kada je u pitanju trudnoća, ona je ispričala da se, po savetu lekara, vakcinisala protiv virusa korona, i to u sedmom mesecu. "Poslušala sam savet stručnjaka i vakcinisala se u sedmom mesecu trudnoće i tako dočekala poslednje mesece pred porođaj lišena straha od virusa korona".

"Kada su mi pokazali Vuka, dok sam još bila na operacionom stolu, iskreno, samo sam gledala da li je kod njega sve kako treba", prenosi Gloria voditeljkine reči.

"U trudnoći sam bila prilično opuštena, ali sada sam zastrašena. Drhrim od straha jesam li bebi uhvatila vrat kako treba, da li je mokrio dovoljno ili premalo, zašto spava ili ne spava, kada se zaplače, plakala bih i ja", dodala je ona, objasnivši da sa svih strana ima podršku, naročito od strane svog supruga.

"Mislim da se ne snalazim nikako, a pomažu mi baš svi. Cela moja i suprugova prodica. Bila sam veoma sujeverna i ništa nisam čitala o nezi beba, niti sam se na bilo koji drugi način spremala za dan kada ću postati roditelj, iz straha da nešto ne krene po zlu. Zato sada ne znam ništa. Srećom da je suprug lekar, pa iako je i on bez iskustva, bolje se snalazi od mene u prvim danima roditeljstva", ispričala je Slađana.

Voditeljku pamtimo sa BK televizije, a posle toga je vodila emisiju "150 minuta" na TV Prva i radila na B92.

izvor: yumama/gloria

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!