Glumica i voditeljka Marijana Mićić je u devetom mesecu trudnoće. Kao i svaka žena na samom kraju trudnoće, odbrojava sitno i raduje se upoznavanju svoje bebice.

Na Instagramu je podelila divne trudničke fotografije, na kojim apsolutno blista. "Pozdrav, decembru. Poslednji si, budi najbolji", napisala je u opisu.

Nestrpljiva i radosna glumica će vrlo brzo postati mama, a na svet stiže devojčica.

Ona se u sedmom mesecu trudnoće vakcinisala protiv virusa korona, i tada podržala druge trudnice da slušaju svoje lekare. Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive. Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške, jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila. Na kraju, moja odluka je da slušam svog lekara i da se vakcinišem u trudnoći", rekla je ona tom prilikom.

izvor: yumama

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!