Poznata glumica Marijana Mićić je trudna, a na svet će vrlo brzo doneti svoje prvo dete.

Marijana je sada u osmom mesecu, a njen partner Miloš Marjanović i ona će uskoro postati roditelji, a do porođaja broje sitno.

Buduća mama uživa u drugom stanju, a lepe trudničke trenutke neretko deli javno. Tako je sada objavila "obični selfi" u ogledalu i pokazala da joj trudnoća savršeno stoji.

"Jedan običan selfi u ogledalu. Dobro možda nije sasvim običan jer - 8. mesec trudnoće", napisala je ona uz fotografiju na Instagramu.

printscreen/instagram micicmarijana Marijana Mićić u osmom mesecu

Pored toga što uživa u ovim mesecima, glumica je jednom prilikom govorila i o vakcinaciji protiv virusa korona i posebno apelovala na trudnice da razgovaraju sa svojim lekarom. Želela je da pruži podršku i ohrabri sve buduće mame. "Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive. Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške, jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila. Na kraju, moja odluka je da slušam svog lekara i da se vakcinišem u trudnoći, što sam i uradila pre nekoliko dana, rekla je ona.

printscreen/instagram micicmarijana Trudna Marijana Mićić

izvor: yumama