Poznata voditeljka sa TV Prva Ksenija Bujušić je trudna i sa verenikom Miljanom čeka drugo dete.

Roditelji su jedne devojčice Lore, a presrećni su zbog vesti o još jednoj bebici. Ovoga puta na svet stiže dečak!

U prethodnoj trudnoći ona je bila vrlo aktivna. "Radila sam skoro do osmog meseca trudnoće. Imala sam divnu i lagodnu trudnoću, zaista nje bilo razloga da odem sa posla ranije. Vratila sam se dva meseca posle porođaja. Ne kažem da je bilo lako, ali ja sam navikla da radim i da imam obaveze, pa mi je nedostajao stari ritam. Uz dobru organizaciju sve sam postigla, a što je najvažnje, niko nije trpeo, sem mog sna", ispričala je ona jednom prilikom o svojoj trudnoći.

Lora sada ima dve i po godine, a brat će joj se pridružiti na proleće, prenosi Story.

"Trudnoća je verovatno i najlepša vest koja nekog može da zadesi, a posebno u ovo vreme ludila. Od prvog momenta smo se svi oduševili, jer su deca zaista najveće bogatstvo. Posebno što imamo Loru i već smo sve to prošli, ovog puta više uživamo u najlepšem periodu nego što se opterećujemo nekim drugim stvarima", rekla je Ksenija prijateljima. Voditeljka planira da ostane aktivna i da radi dokle god bude mogla. Stori prenosi da je Lora odmah saznala da će postati starija sestra i da jedva čeka da bebica stigne na svet.

"Miljan stalno ostaje sam s Lorom, on ju je čuvao od početka. Ali moram da spomenem i moje roditelje i mlađeg brata, koji su mi na raspolaganju 24 sata dnevno svih dana u nedelji. Oni uživaju s Lorom i ona s njima, tako da bez bake, deke i ujaka – sve bi bilo nezamislivo. Porodica mi je najveća podrška i ne bih bila tu gde jesam da oni ne stoje iza mene, veliki i jaki poput planine. Beskrajno sam im zahvalna, moj uspeh je zapravo naš zajednički. Vrlo sam vezana za mamu i tatu, a sve njihove kvalitete sam potpuno spoznala kada sam i ja postala majka", rekla je Ksenija.

izvor: yumama/story