Poznata glumica Marijana Mićić je u drugom stanju, a na svet uskoro stiže prva beba. Nekoliko meseci je krila svoju trudnoću, a sada je rešila da se osvrne na jednu važnu temu - vakcinaciju trudnica protiv virusa korona. 

Buduća mama objavila je fotografiju na kojoj prima vakcinu, i to u sedmom mesecu trudnoće. "Ako na bilo koji način mogu da ohrabrim, podstaknem i podržim najpre trudnice koje mi ovih dana pišu, a zatim i sve koji vode borbu sa samim sobom, objavljujem ovaj post", rekla je glumica u opisu. 

"Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive. Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške, jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila. Na kraju, moja odluka je da slušam svog lekara i da se vakcinišem u trudnoći, što sam i uradila pre nekoliko dana", rekla je Marijana, sa željom da ohrabri sve buduće mame, pomogne im, ali i kaže da je od svih najvažniji savet koji nam daje lekar.

"Uf. Nije bilo lako, kao što se vidi i na slici, preko očiju nemam masku a, iskreno, nisam se ni očešljala kada sam krenula", završila je pomalo šaljivo. 

izvor: yumama