Trudnički stomaci mogu da budu različitih veličina i oblika, a jedna trudnica postala je hit na mrežama kada je pokazala svoj. U pitanju je muzičarka Karla Kjavet, koja je na društvenim mrežama tokom trudnoće često objavljivala snimke na kojima igra, ali ovaj je privukao pažnju 84 miliona ljudi.

Na snimku se vidi ona u, kako je napisala, 34. nedelji trudnoće, opet kako igra, a u prvom planu je ogroman trudnički stomak, koji je mnoge zapanjio.

Trudnica sa ogromnim stomakom TikTok/ carlakmusicc

"Molim te, reci mi da nosiš četvorke", "Jako me zanima koliko ima beba unutra", "Ovo je izlečilo moju trenutnu želju za bebom", pisali su ljudi u komentarima.

"Ta beba živi u vili", "Hoćeš li da rodiš tinejdžera?", pitali su drugi.

Neki su, međutim, bili zabrinuti zbog strija koje se vide na trudničkom stomaku ove buduće mame, koja je odgovarajući na neke komentare napisala i da je 9. juna rodila blizance.

Kako thesun.co.uk prenosi pisanje Britanskog zdravstvenog sistema, strije mogu da budu roze, crvene, ljubičaste ili braon, u zavisnosti od boje kože. Često se javljaju u trudnoći, kod osam od deset trudnica, nisu štetne i ne izazivaju nikakve medicinske probleme.

Nakon porođaja strije postepeno blede i postaju manje primetne, ali verovatno neće nestati potpuno.

BONUS VIDEO:

Trudnica sa ogromnim stomakom TikTok/ pettybitc.hh

(Yumama/N. Z.)