Kada treba da izaberu ime za bebu, roditelji ili gotovo odmah znaju kako će nazvati dete ili mesecima traže inspiraciju na svim mogućim mestima. Jedna mama po imenu Hejli Hodž je, međutim, inspiraciju za ime potražila tamo gde biste najmanje očekivali – na groblju.

U videu koji je objavila na TikToku, a koji je postao viralan, te je za samo šest dana pregledan skoro 2,5 miliona puta, Hejli šeta po jednom groblju u Južnoj Karolini, tražeći inspiraciju za ime svog četvrtog deteta.

Trudnica traži ime za bebu na groblju TikTok/hodgehouse

U komentarima se javio veliki broj ljudi, među kojima ima onih koji u traženju imena za bebu na groblju ne vide ništa čudno, ali i oni kojima je to pomalo jezivo.

Recimo, jedna žena je priznala da je i ona dobila ime tako što se svidelo njenoj majci kada ga je videla ispisano na jednom spomeniku na groblju, te da sada uživa da gleda šokirana lica ljudi kada im kaže kako je dobila ime.

Oni sujeverniji su poručili Hejli da "igra opasnu igru", te da "ne bi trebalo trudna da se šeta po groblju", a jedna žena joj je poručila sledeće: "Mora da je ovim dušama prelepo kada neko izgovori njihovo ime posle toliko godina. Želim ti prelepu trudnoću i zdravu bebu".

Inače, Hejli je za today.com rekla da "razume da je nekim ljudima to jezivo, ali moja majka je obožavala istoriju i kao decu nas je vodila na izlete na groblja". Takođe, istakla je i da je njena sestra Kuper dobila ime nakon što ga je njena majka videla na jednom spomeniku. 

Sudeći po tome koliko je popularan ovaj video na društvenim mrežama, lako se može desiti da traženje inspiracije za imena beba na groblju postane trend...

BONUS VIDEO:

Mama otkrila kako beba prespava noć TikTok/caitsjayne4

(Yumama/N. Z.)