Jesen je pred nama, a ako ste u poslednjem tromesečju trudnoće u ovom divnom godišnjem dobu - čestitamo! Svi smo nebrojeno puta čuli zašto je trudnoća magična u bilo koje doba godine, ali iz ovih 5 razloga, jesen definitivno pobeđuje!

1. Vreme je za helanke
Ah, helanke! Taj magični komad odeće koji možete da nosite bez obzira na to koliko kilograma dobijate ili gubite. Verovatno čak i ne morate da kupujete posebne helanke za trudnice, možete samo da nastavite da nosite one koje ste oduvek imali! Helanke su udobne, jeftine, lako se održavaju i kombinuju , pokrivaju svaku proširenu venu koja strši tokom trudnoće i što je najvažnije, ne možete pogrešiti sa izborom dobrih helanki tokom trudnoće.

2. Lakše se diše
Leto je prošlo, a sa njim i vrućina i, u zavisnosti od toga gde živite, vlaga. Sve ono što leto čini nepodnošljivim, posebno za trudnice - nema jeseni , a napolju je i dalje lepo i prijatno. Jesen donosi hladnije temperature, povetarac i opšte olakšanje od znojenja i vlage.

3. I dalje ne morate da brinete o tome da nađete zimski kaput koji vam pristaje
Ako ste u velikoj trudnoći zimi, samo je pitanje vremena kada ćete početi da razmišljate o kaputu, jer su velike šanse da vam kaput od prošle godine neće pristajati kao obično, odnosno nećete moći da ga pričvrstite preko stomaka. Međutim, ako poslednje tromesečje provedete u jesenjim danima, kaput vam nije pri kraju jer i dalje možete uživati u velikim kardiganima, džemperima, lakim jaknama ili pončoima, piše Miss7MAMA.

4. Ne morate da se petljate sa kupaćim kostimima
Samo zato što je prava muka pronaći kupaći kostim u kome se osećate prijatno poslednjih meseci trudnoće, a da ne govorimo o osećaju mokrog kupaćeg i presvlačenja inače, a kamoli tokom trudnoće...

5. Jer jesen je objektivno najbolje godišnje doba
Neverovatno vreme - toplo, ne previše vruće, hladno, ne previše hladno. Zbogom komarci. Lepo lišće i šareno. Duge šetnji. Kestenje i jesenje voće. Udobna odeća. Ćebe i čaj .

BONUS VIDEO:

Kako izgleda stomak mame koja je rodila trojke Instagram/candykenny2


(Yumama)