Plivanje u trudnoći opušta, daje osećaj lakoće, a drugo stanje bi trebalo da bude vreme uživanja za mamu. Zašto onda ne biste, naravno u konsultaciji sa lekarom, to uživanje obogatili sunčanjem na plaži i kupanjem? Pitanje za mnoge mame koje se odluče za bazen ili more jeste - kako izabrati savršen kupaći kostim za trudnice? Jedna od važnijih stvari za mnoge buduće mame jeste udobnost, ali je podjednako važno da se trudnica oseća samouvereno i lepo.

Bilo da šeta plažom, sedi pored bazena ili pliva, kupaći treba da bude baš po meri i da vam prija, a ne da vam smeta, žulja vas ili da brinete da li je sve na svom mestu. Najčešće se u izradi kupaćih za trudnice koriste rategljivi materijali, a 2023. godine ipak slavu odnose jednodelni komadi.

U 2023. godini vodeći brendovi odeće za trudnice plasirali su seriju jednodelnih kupaći sa tankim bratelima - deluju izuzetno udobno, a od detalja dominiraju cvetni dezeni, pruge mašne i karneri. Ipak, oni koji vole dvodelne modele kupaćih kostima, mogu da odaberu klasičan bikini, dok se neke mame bolje osećaju kada je donji deo kupaćeg dublji i prelazi preko stomaka.

Stručnjaci savetuju da kupaći za trudnice ne treba kupovati u prvim danima trudnoće, iako će vas verovatno mamiti da napravite izbor. Kako navode, najbolje je da isprobate kupaći kada stomak poraste i tada odlučite koji vam je najudobniji, ali i najlepši.

U galeriji ispod pogledajte najmodernije kupaće kostime za trudnice 2023!

Instagram/Printscreen/missred2127, Instagram/Printscreen/savannahjoharris najmoderniji kupaći kostimi za trudnice 2023

 (Yumama)

BONSU VIDEO:

Trik da trudnica nosi stare farmerke TikTok/stuartbrazell