Neke žene odluče da svoju decu rode kod kuće, ali majka Emili Džonson nije to planirala. Međutim, njen sin je imao druge planove.

Njoj su trudovi počeli kod kuće ali kako nisu bili česti, smatrala je da ima dovoljno vremena da se spakuje i krene u bolnicu koja joj je od kuće udaljena pet minuta. Međutim, kada je krenula ka kolima njeni trudovi su se iznenada pojačali, postali su jači i češći.

"Počeli su se javljati u razmaku od dva do tri minuta i onda u razmaku od jednog minuta. Sve se promenilo u roku od 20 minuta, i tada smo znali da moramo da požurimo", rekla je Emili.

Dok je prilazila automobilu u njihovom dvorištu shvatila je da beba neće sačekati ni tih 5 minuta do bolnice. Legla je na travu i porođaj je počeo. Njena majka je stigla na vreme da joj pomogne, a samo nekoliko trenutaka kasnije stigla je i ekipa Hitne pomoći.

Njen sin Tomas stigao je na svet u 10.42 noću, na travnjaku njihovog porodičnog dvorišta. Sve je prošlo glatko i beba i mama su u odličnom stanju.

Emili sigurno nikada nije mogla ni da pretpostavi da će imati snimak svog porođaja, ali nadzorna kamera zabeležila je sve što se dešavalo na travnjaku.

"Uz svu bol, traumu i negativnost na vestima, drago mi je što je snimak mene kako se derem kao neka životinja sa farme dok rađam doneo radost i smeh drugima", našalila se Emili.

Pogledajte ovaj neobičan porođaj:

(Yumama)