Svaka beba na jedinstven način dolazi na svet. Prve fotografije zaista su posebne i dragocene, doživotna su uspomena deci i roditeljima. Na društvenim mrežama jedna babicapodelila je sliku bebe rođene carskim rezom, i zaista je nesvakidašnja.

Kejt Vigor, babica koja je osnovala organizaciju "Empowered Birth", projekat koji slavi majčinstvo i rođenje deteta, objavila je na Instagramu neverovatnu scenu sa jednog carskog reza.

"Lekari su nam rekli da smemo slikati i ja sam rekla da ja ne mogu, svi su se nasmejali. Pogledala sam svog verenika i on je bio u nekom svom svetu pa sam mu viknula a brzo uslika", ispričala je mama bebe Rej koja se nalazi na ovoj fotografiji, i dodala:

"Bilo je zaista neverovatno, ona nam je neverovatan dar. Ovo je bio moj drugi carski rez. Nadam se da ova slika odaje počast svima koji su to prošli pre mene i inspiriše i daje snagu trudnicama i ženema koje će roditi u budućnosti."

Na slici vidimo bebu koja je na pola puta do izlaza iz majčinog stomaka, dbro se vidi i pupčana vrpca, ali i jedinstven položaj kojim je pozdravila svet.

(Yumama)