Ešli Moraj je bila trudna malo manje od 8 meseci kada je iznenada dobila bolove, ali nikako nije mogla da dođe do bolnice. Zahvaljujući njenom desetogodišnjem sinu, i ona i beba su preživeli bez ikakvih posledica.

Sve je počelo kada je Ešli otišla u toalet, gde joj je odjednom pukao vodenjak. Bila je šokirana jer nije trebalo da se porodi bar još mesec dana. Pogledala je i videla da bebine noge već vire iz nje.

Počela je da paniči jer je njen muž već otišao na posao, a sa njom u kući bila je njena jednogodišnja ćerka i desetogodišnji sin. Nije imala kuda, pozvala je svog sina da joj pomogne. Dečak je brzo došao ali se prepao kada je video krv po podu kupatila, a onda je ugledao i nogice svog brata. Bile su ljubičaste, što je dečaka ohrabrilo da mora da reaguje kako bi spasao život svom bratu.

Otrčao je kod bake koja je pozvala Hitnu, a dok oni nisu stigli, vratio se kod mame da joj pomogne.

"Duboko je udahnuo i rekao mi da mu govorim šta treba da uradi", priseća se majka koju je smirila zrelost ovog dečaka.

Dečak porodio majku
Printskrin, Youtube/KPRC 2 Click2Houston Dečak porodio majku

Shvatili su da moraju što pre da izvade bebu, a dečak je svog brata uhvatio za nogice i lagano počeo da vuče, dok je njihova mama gurala. Za par minuta rođena je beba!

Međutim, nije disala, pa je dečak otrčao u kuhinju i pronašao respirator koji porodica ima zbog starije dece. Pročistio je bebine disajne puteve, a tada je stigla i Hitna pomoć koja je shvatila da beba diše, i da je dečak uspeo!

Prevezli su majku i bebu u bolnicu na dalje posmatranje, a suprug porodilje je tek kasnije saznao šta se dogodilo i svog desetogodišnjaka nazvao pravim herojem. Mama i beba su ubrzo pušteni kući, a priča ove porodice obišla je svet.

(Yumama)