Porođaj je tu, pred vratima. Torba spakovana, soba za bebu spremna, kupljene sitnice, benkice...

Samo još bebica da stigne. Sve je spremno... 

A jeste li vi?

Vrlo malo budućih majki se seti da sebe pripremi za ono posle. A znate šta? To su trenuci koji se pamte, oni koji ostavljaju naročit trag u vašem srcu. Biće savršeni u svakom slučaju, u to ne treba sumnjati. Zato je vrlo važno da se osećate dobro, ali i izgledate lepo. Da li vam je odeća za izlazak iz porodilišta uopšte pala na pamet u svoj toj zbrci i iščekivanju?

Bez panike, pripremili smo najvažnije korake!

Prva slika sa bebom

Naravno da vam ni na kraj pameti nije da mislite o garderobi kada ćete imati prečih stvari na umu. Ipak, razmislite koliko će vam biti drago da godinama kasnije gledate svoju prvu fotografiju sa bebicom? Nikad ne znate kada će beba rešiti da izađe u svet, stoga, odaberite omiljenu kombinaciju i pripremite je na vreme.

Pripremite odeću za izazak iz porodilišta

Da, svaka mama računa na to da će se vratiti u istoj odeći u kojoj je došla - vrlo jednostavno i praktično. Setite se, ipak, da se odeća i obuća u nekim porodilištima daje onom ko je u pratnji žene, najčešće suprugu. A posle će morati sam da vam donese odeću za izlazak. Hm, a da ipak same odaberete šta želite i pripremite se na vreme?

Promenljivo vreme

Ako se nalazite na prelazu godišnjih doba, pa vreme neprestano varira, odlučite se za slojevitost. Same ćete posle porođaja svakako biti osetljivije. Hormoni luduju, pa očekujte i preznojavanje i stresanje od zime. Zato sebi olakšajte i ne stvarajte dodatni stres.

Dan za pamćenje

Ne zavaravajte se, stomak vam ne može odmah nestati. Čak i ako se niste mnogo ugojile, ne računajte na omiljene farmerke. Najbolji izbor je uvek nešto komotno, šire. Ne samo što ćete lepše izgledati, već će vam biti mnogo prijatnije i udobnije. Izaberite da budete uredne, lepe, sređene, ipak je to najvažniji dan vašeg života. 

Zapratite nas i na Instagramu!