Svaka majka ima priču o svom porođaju i sve su one uzbudljive na svoj način. U tim trenucima, budućim mamama i najobičnije svakodnevne stvari koje su radile taj dan, neposredno pre odlaska u porodilište, postaju velike i važne i ostaju zauvek urezane u njihovom pamćenju kao "ono" što se dogodilo onog dana kada su se porodile. "Sedela sam baš na toj stolici i onda je počelo", "Baš ovom ulicom smo prošli do porodilišta", "To jutro sam srela..." i mnogo, mnogo drugih običnih, a važnih stvari. 

Pročitajte i... Nekoliko važnih stvari o porođaju

Ali kada su u pitanju svetske zvezde uvek nekako imamo osećaj da se njima ne dešava ništa ružno, strašno ili bolno. Da se one bude sa onakvim licem kakvo viđamo na filmovima ili u časopisima, da se nikada ne isflekaju ili ne zapinju za nameštaj u kući. 

Pročitajte i... 11 načina kako da sebi olakšate porođaj

Sa tim predubeđenjem, često imamo osećaj da se slavne dame porađaju kao prave gospođe, bez znoja i bola. Međutim, i one su žene kao i mi i imaju svoje priče o tom najvažnijem danu u životu svake majke.


Pročitajte sedam priča o porođaju poznatih mama...

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Svaki porođaj je jedinstven i svaka mama ga doživi intimno, na svoj način. Pročitajte kako su izgledali porođaji slavnih mama...