Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kada je dojenje na javnom mestu zabranjeno... (FOTO)

... nameće se jednostavno pitanje. Da li biste vi jeli u toaletima - na mestima na kojima mame moraju da se sakriju i podoje svoje bebe?

 Izvor: Foto: When Nature Calls

Svaka mama koja je ikada bila izbačena s bazena, iz restorana ili prodavnice jer je morala da nahrani bebu prepoznaće se u fotografijama projekta „Kad priroda pozove“. U okviru ovog društvenog projekta, napravljena je serija kreativnih fotografija koja prikazuje mame koje doje u toaletu i čija lica nesumnjivo pokazuju šta misle o tome i koliki je to udar na dostojanstvo jedne majke.

„Da li biste vi jeli ovde?“, postavljeno je pitanje u reklami projekta. „Majke koje doje nisu zakonom zaštićene od ponižavanja i odbijanja pojedinaca da ih usluže, što ih često tera u izdvojene prostorije poput toaleta.“

Zanimljivo, ovaj projekat pokrenuli su muškarci – Džonatan Venske i Kris Haro, studenti Univerziteta u Severnom Teksasu, koji su prepoznali nevolje mama koje hrane svoje bebe prirodnim putem i odlučili da se aktivno uključe u borbu za prava majki!

Pogledajte ove fotografije i zapitajte se da li biste i vi jeli u toaletu, jer su mnoge bebe primorane da to čine gotovo svakog dana.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica