"Baka i deka svake godine idu s nama na more": Influenserka otkrila razlog, ali mnogi joj ne veruju

Influenserka Jelena Dinčić priznala je da bake i deke svake godine idu sa njenom porodicom na letovanje, pa objasnila i zašto.

TV Prva/Screenshot

Verovatno i vi znate dosta ljudi – a možda ste i vi među njima – koji iz ovih ili onih razloga vode baku i deku kada idu na porodično letovanje.

Upravo to je bila tema u Jutarnjem programu TV "Prva", gde su gošće bile sociolog Jelena Radović, psihoterapeut Tatjana Vlašković Jovićević i influenserka Jelena Dinčić.

Influenserka je rekla da ona i njen suprug vode bake i deke kada idu na more, ali ne samo da bi čuvali decu, već da bi i oni uživali.

"Mi uvek vodimo baku i deku na more kada idemo sa decom. Ove godine idu moja majka i roditelji supruga. Ne idu sa nama zato što sam ja nesposobna ili zato što sam razmažena. Vodimo ih jer u protivnom baka i deka ne bi ni otišli na more jer nam uvek kažu - iditi vi da se odmorite, nemamo dovoljno novca. Bake i deke ne žive u Beogradu i retko viđaju decu. Ne bežimo od toga da kada deca uveče legnu u devet, suprug i ja možemo da odemo u šetnju. Ja sam za to da se baka i deka umereno angažuju, možda dadilja ili komšinica ako nemate baku i deku. Sve je do vas i kako ste odlučili da vaspitavate svoju decu", iznela je ona svoje mišljenje.

Njena izjava je, naravno, privukla dosta pažnje i izazvala oprečna mišljenja, što se može videti po komentarima ispod snimka.

"Sve je to lepo u teoriji, ali praksi je drugačije. Vode babe i dede na more da bi skinuli obavezu sa sebe. Odu na more i ponašaju se kao da deca nisu njihova. Ne bih otišla na odmor i povela majku i svekrvu da bi trčale za mojoj decom", napisala je jedna žena.

Drugi su pitali kada se bake i deke odmore na letovanju sa unucima, ako već idu da bi se opustili. "Neka baba i deda šetaju u devet uveče, a vi čuvajte decu", pisali su.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

DA LI JE MOGUĆE DA ĆE BAKE I DEKE NAPLAĆIVATI ČUVANJE UNUČIĆA? Satarić: Ovo nije luda ideja, govorimo o iznosu od 17 dolara dnevno  Kurir televizija