Mama po imenu Tejlin Mekdonald podelila je na TikToku svoju krajnje neobičnu priču – naime, među svoje petoro dece ona ima trojke, od kojih je jedno starije nekoliko meseci.

Kako je objasnila, njen sin Morou je imao samo nekoliko meseci kada je ona zatrudnela i saznala da nosi blizance. Oni su rođeni manje od godinu dana posle Moroua, što se svrstava u takozvane irske blizance – u ovom slučaju, to znači da su Morou i njegove sestre tehnički trojke.

U videu koji je objavila ova 26-godišnja mama, koja je trenutno trudna i čeka svoje šesto dete, otkrila je da je često na meti negativnih komentara zbog tako male razlike među decom. Oni smatraju da će Morou morati brzo da odraste i da će mu nedostajati pažnja jer će biti usmerena na njegove sestrice rođene samo nekoliko meseci kasnije.

Majka irskih trojki TikTok/taelynmacdonald

"Držim Moroua u rukama više nego bilo koju od bliznakinja, pa ako brinete zbog nekoga, onda brinte zbog njih", odgovorila im je mama Tejlin.

Čini se da ove "irske trojke" imaju veoma lep, blizak odnos, barem sudeći po videu koji je mama podelila, a gde se vidi kako se zajedno igraju i smeju.

Iako je veoma teško odgajati troje dece mlađe od godinu dana, čini se da Tejlin u tome uspeva zahvaljujući dobroj organizaciji. U jednom od snimaka gde je pričala o rutini sa svojim mališanima priznala je da ustaje u 6:45, presvlači se, menja mališanima pelene i starije priprema za vrtić.

"Uh, kako mi je sve ovo poznato. Moj sin je imao 11 meseci kada sam rodila blizance i sve ovo sam isto čula. On je jednako voljen kao i njegove sestre", napisala je jedna mama.

"Sjajno je što je tako mali razmak između njih, biće najbolji prijatelji", "Moji roditelji su dobili troje dece za dve godine i najbolji smo prijatelji", "Ne slušaj hejtere, mama", pisali su joj ljudi u znak podrške.

BONUS VIDEO:

Kako izgleda stomak mame koja je rodila trojke Instagram/candykenny2

(Yumama/N. Z.)