Život sa bebama je često pun iznenađenja, a posebno ako imate blizance, trojke ili čak četvorke. Mama trojki je pokazala snimak koji je zadivio i roditelje, ali i ceo svet.

U njihovoj kući svaka beba ima svoj krevetac. Jedne noći roditelji su ih stavili da spavaju, svako u svom prostoru. Međutim, posle nekog vremena odlučili su da upale kamere kako bi proverili da li sve bebe mirno spavaju. Međutim, ono što su videli, izazvalo je oduševljenje.

Sve tri bebe bile su budne, pa dok su se dve grlile preko ogradice kreveca, treća ih je sa puno pažnje posmatrala. Mama je snimak podelila na svom Instagram profilu, a ova scena puna ljubavi oduševila je ceo svet.

"Često sam razmišljala o tome koliko je posebno biti dete trojka. Postoje mnoge stvari koje život sa njima čine izazovnim, ali imati svoju grupu za igru je nešto posebno. Zajedno su pobedili sve šanse, borili se za prostor u i van materice i biće zajedno doživotno. Ovi trenuci mi pokazuju da je sve ostalo nebitno i daju mi uvid u raj. Znam da postoji poseban razlog što su potrebni ovom svetu", napisala je ponosna mama uz video iz spavaće sobe.

Pogledajte snimak koji je raznežio ceo svet:

Šta rade trojke usred noći - snimak oduševio svet Instagram/shelby.stew

(Yumama)