Često žene postavljaju pitanje da li mogu da zatrudne tokom trudnoće, a kada čuju da je to moguće, obično se iznenade. Da takvi slučajevi zaista postoje, potvrđuje žena po imenu Šarlot, kojoj se desila neverovatna stvar – dok je bila nosila blizance, ponovo je zatrudnela, nakon čega je rodila trojke!

Naime, otprilike nedelju dana nakon što je saznala da nosi blizance, ova mama je opet zatrudnela. To je zaista redak slučaj i naziva se superfetacija, a dešava se kada se oplodi odvojena jajna ćelija u materici danima ili nedeljama nakon što je već došlo do začeća.

Ova, sada već mama, svoju neobičnu trudnoću je dokumentovala na TikToku, a video u kojem je objasnila "šta se dešava u njenom stomaku" imao je više od pet miliona pregleda.

"Znamo da su ovo zapravo dve odvojene trudnoće. Ovulacija traje 24 sata, ali spermatozoidi mogu da prežive u telu žene od tri do pet dana. Tako da su naše prve dve bebe deset ili jedanaest dana starije od treće bebe", pojasnila je Šarlot.

Da bi doktori bili sigurni da je reč o superfetaciji, a ne nekoj komplikaciji u trudnoći, ova mama je morala da ide na preglede svake dve nedelje, ali srećom, trudnoća se lepo završila i rodila je tri bebe.

Šarlot je tokom svoje trudnoće pojasnila i da joj se to desilo jer "hormoni nisu sprečili ovulaciju, tako da sam ovulirala ponovo".

"Imamo sreće da su svim bebama termini blizu, tako da će se sve tri roditi istog dana i biće smatrane trojkama", rekla je ona tokom svoje trudnoće, kada je priznala i da je "uplašena, uzbuđena, javljaju se različite emocije, ali jedva čekam da ih upoznam".

Šarlot je iz ove trudnoće rodila tri devojčice, a nakon toga je ponovo ostala u drugom stanju i rodila dečaka.

BONUS VIDEO:

MARIJA OBJAVILA FOTKU STOMAKA 2 GODINE POSLE POROĐAJA: Dobila sam trojke i evo kako zaista izgledam! Ovo mame treba da znaju (VIDEO) Instagram/triplets_of_copenhagen

(Yumama/N. Z.)