Deca rastu i sasvim je prirodno da će jednog dana otići iz kuće i voditi svoje živote. Ljubav koju su u detinjstvu dobili od roditelja u velikoj će meri uticati na gotovo sve aspekte njihovog života, a da i ne govorimo o tome da je važno da deca, kolika god da su, znaju da uvek imaju bezuslovnu ljubav i podršku roditelja.

Baš to je jedan tata želeo da da do znanja svojoj deci, zbog čega je snimio jedan video kojim im je poslao poruku i mnoge dirnuo. On je svojoj deci poručio da će u svakom trenutku, u bilo kojoj fazi svojih života, uvek imati mesto u roditeljskoj kući i biće dobrodošli.

"Evo šta ćemo moja žena i ja reći našoj trojici dečaka kada odrastu.

Ako se ikada osetiš neverovatno usamljeno i potrebno ti je, dođi kući. Tvoja veza nije uspela? Dođi kući.

Suočavaš se sa mentalnim izazovima? Dođi kući. Ne možeš da izađeš na kraj sa svim računima? Dođi kući. Nešto je krenulo po zlu i potrebna ti je podrška? Dođi kući, pomoći ćemo ti da to ispraviš", rekao je on.

Poruka tate deci TikTok/family_future_first

"Ali, najvažnije, nebitno gde si u životu, koliko imaš godina, nevezano za odnos koji imamo, tvoj dom je uvek naš dom", zaključio je.

Video ovog tate je za samo tri dana pregledan skoro dva miliona puta, a mnoge je njegova poruka dirnula i podstakla da podele svoja iskustva.

"Bila sam u nasilnom braku i mislila sam da nema izlaza. Poslala sam tati poruku ako mi treba da dođem kući, mogu li?’, iselio me je sledećeg vikenda i sada sam mnogo bolje", "U tri ujutru sam mami jecala na telefon, moj očuh koji je u šest trebalo da ide na posao joj je rekao: ’Kaži joj da sam tu za pola sata’".

"Ovo je kamen temeljac za otpornost u životu. Ako znaš da imaš sigurno mesto u slučaju neuspeha, bolje se boriš sa padovima u životu", poručio je neko u komentarima.

BONUS VIDEO:

Tata igra da nasmeje ćerku TikTok/ brittanylarsenn_

(Yumama/N. Z.)