Ana Simonović (37), majka petoro dece je velika inspiracija brojnim ženama u Srbiji. Pored toga što je veoma brižna majka i posvećena supruga, Ana je i oružarka, tačnije, poseduje sertifikat za rukovanje gotovo svim vrstama vatrenog oružja.

Sa svojom decom gostovala je u emisiji "Vikend na K1" na televiziji K1, a kada ih je predstavila svi su se zamislili jer ovakva imena ne nosi ni jedna porodica u Srbiji. Nesvakidašnja su i ostavljaju snažan utisak.

Najstarija je ćerka koja nosi ime Srbija (14), zatim Sloboda (11), Miloš (8), Obilić (6) i najmlađa Kruna koja nema ni godinu dana.

Ana je otkrila i zašto je davala ovakva originalna imena deci.

"Ja sam neko, što se i vidi po mom načinu života i poslom kojim se bavim, ko apsolutno ne prati trendove. Kad malo razmislite i sagledate kakvi su bili trendovi davanja imena, počev od komunističkog vremena pa do sada - uvek smo imali Biljane, Ljiljane, Marine, Mirjane, pa smo prešli na Ane, pa smo na kraju došli do 2000-ih godina gde sada imamo trend davanja čudnih imena kao što su Lija, La, Mija, bez ikakvog smisla, gde se deca uklapaju u šablone, što meni nikada nije bio cilj", ispričala je gospođa Simonović.

Ana Simonović
Printskrin, Youtube/K1 Televizija Ana Simonović sa decom

Pored toga što Anina deca imaju vrlo zapažena imena, mnogi se pitaju i kako je to živeti u kući sa petoro dece. Međutim, Ana smatra da je mnogo teže sa jednim nego sa njih petoro.

"To nije ništa komplikovano niti teško, stvar je samo u rutini, organizaciji i disciplini. Ja se prva ne pridržavam te discipline, često i kod mene bude haos i disbalans, ali ipak nije teško. Mislim da je mnogo teže ljudima sa jednim detetom", rekla je.

(Yumama)