Porodica Gaćeša je definitivno obeležila 2022. godinu u Srbiji! Marija i Đorđe koji su poželeli svojoj ćerki Iskri da podare brata i sestru, a na njihovo iznenađenje, stigle su četvorke - četiri devojčice.

Marija i Đorđe su dali divnu ispovest za Yumamu nakon samog porođaja, uhvatili su se u koštac sa brojnim komentarima, progovorili su o prvim danima sa bebama, a kasnije je mama Marija medijima ispričala i svoju ispovest sa porođaja i akušersko nasilje koje je doživela.

Bebe Iris, Inda, Irina i Ina imaju osam meseci, polako uvode čvrstu hranu i odlično se organizuju sa svakodnevnim obavezama. Porodica Gaćeša je nedavno u jednom televizijskom gostovanju ispričala sve o zdravstvenim problemima koje su bebe imale i sa kojima su se borile. Međutim, beba Irina je dobila tešku dijagnozu i roditelji su o njoj najviše brinuli.

"Ništa nije bilo u redu kada su došle kući. Dugo smo krili da je Irina u drugoj nedelji života dobila tešku dijagnozu oštećenja mozga. Bila sam za to da ne treba da pričamo, da Irini nije potrebno sažaljenje već ljubav i rad. Bila sam u pravu jer svi koji su došli nakon što smo otkrili njenu dijagnozu, nekako su je gledali sa žaljenjem, a ni nama ni njoj nije bilo potrebno sažaljanje", ispričala je Marija u emisiji "Jutro" na televiziji Prva.

Porodica Gaćeša
Printskrin, Youtube/ PRVA Porodica Gaćeša

Međutim, na samom početku 2023. godine, mama Marija je otkrila i najlepše vesti koje su čuli krajem godine koja je iza nas.

"Nama je Deda Mraz ove godine došao dva puta. Prvi put je došao u aprilu (kada su bebe rođene), drugi put sredinom prošlog meseca. Irina se detaljno pregledala i saznali smo da ona nema tešku dijagnozu oštećenja mozga sa kojom smo se borili i trudili se da prihvatimo da će naše dete možda imati cerebralnu paralizu ili neki drugi problem sa finom motorikom, pamćenje... Tako da smo mi sve naše probleme u životu rešili", rekla je mama Marija sa očima punim radosti.

(Yumama)