Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUŽ I SVEKRVA SU MI POJELI VEČERU DOK SAM DOJILA BEBU: Rekla je da sam ja kriva jer sam kasnila, a onda sam presekla sve

Autor Radmila Ilić

Ispovest žene koja je preživela torturu od svekrve i muža nakon porođaja.

 Mama, tata, svađa, dete Izvor: Shutterstock

Rođenje deteta je najradosniji trenutak, ali neke mame po povratku iz bolnice, nažalost, dožive stvari koje nisu mogle ni da zamisle. Jedna od njih se na Redditu požalila i ispričala zbog čega je sa tek rođenom bebom odlučila da napusti muža.

Sve je počelo nakon što se svekrva uselila u njihovu kuću kako bi im pomogla oko bebe, ali umesto da olakša posao, ona je samo stvarala probleme. Jedne večeri je dojila bebu u sobi i nije došla u kuhinju na večeru, ali kada je završila i krenula da se posluži, nije bilo hrane. Suprug i svekrva su sve pojeli, što je umornu ženu isteralo iz takta i sa bebeom odlučila da ode kod svoje majke.

"Svekrva boravi u dnevnoj sobi, poziva ljude u goste i pravi probleme u kući. Nisam rekla ništa jer bi me muž grdio govoreći da je njegova mama tu da nam pomogne i da treba da joj budem zahvalna", napisala je frustrirana porodilja, a onda dodala:

"Ja se bavim hranjenjem, menjanjem pelena, čišćenjem, brisanjem... Spavam samo nekoliko sati tako da muževa mama baš i ne pomaže sa bebom. Ali pomislila sam u sebi da je dobro da nam bar kuva."

Međutim, kada je doživela fijasko na večeri, pitala je muža i svekrvu gde je njena hrana. Suprug joj je odgovorio da je verovatno na šporetu, ali svekrva je dodala da joj nije ostalo ništa jer je 'kasnila i nije bila za stolom na vreme'.

"Izgubila sam živce i počela da vičem da sam hranila sina i da sam naravno bila gladna, a zapravo sam umirala od gladi. Slegla je ramenima i rekla da nije ona kriva što se ja nisam pojavila na večeri, a znala je da sam sa sinom i daništa nisam jela", ispričala je i objasnila da ju je suprug tada zamolio da ne podiže glas. To je bila tačka pucanja i odlučila se na drastičan korak.

 svađa u vezi.jpg
Svađa muža i žene
Izvor: Shutterstock

"Ušla sam u spavaću sobu, spakovala malu torbu za sebe i sina pa pozvala brata da dođe po mene i da me odvede do mame. Muž je pukao na mene dok sam izlazila", rekla je.

Nakon što je otišla, njen suprug ju je stalno zvao, slao joj besne poruke i nazivao ju je ludom. Nakon što mu je poslala slike sina, on joj je poslao sliku njega i mame kako zajedno kuvaju večeru. Ova mama je na platformi želela da pita da li je pogrešno postupila, ali su je ljudi obasuli komentarima podrške i poručili da svog sina drži daleko od oca.

Na kraju je rekla i da je odlučila da ostane kod svoje majke, ali i da će suprugu dati da viđa bebu.

"Tretman kao kod majke nisam mmogla da dobijem u našem domu. Što se tiče mog muža, on može da dođe kod moje mame ako želi da vidi dete, ali sumnjam da će to uraditi jer je on vrlo ponosan i to bi povredilo njegov ego", zaključila je.

Anketa

Ko je ispravno reagovao u ovoj situaciji?

  • Žena, i ja bih isto to uradila.

    99.13% (570)

  • Muž. Ipak je ona njegova majka i treba da je poštuje.

    0.87% (5)

Ko je ispravno reagovao u ovoj situaciji?

Rezultati

(Yumama)

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hm

Da je muž hteo da im njegova majka pomaže, pozvao bi je da živi sa njima već posle venčanja, ne bi čekao rodjenje deteta.

Jeca

Trebala je mužu i svekrvi da stavi na sto bebinu pelenu

Najnovije

Vesti

Porodica