Septembar je mnogima asocijaciju na školu i školske obaveze, a samo roditelji đaka znaju kroz kakve muke i anegdote prolaze. Deca će smišljati razne razloge da tog dana ne odu u školu, a roditelji će se neprestano boriti. Iz te borbe, pobednika nema.

Roditelji koji su na izmaku snage i živaca nalaze brojne načine da se izbore sa tvrdoglavom decom, a snimak jedne majke danas obilazi interner. Njena ćerka je očigledno odbijala da krene u školu, ali ona je pronašla svoj način.

Na snimku se može videti kako majka 'nosi' ćerku do škole tako što je drži za kaiševe od ranca i vuče kroz ulicu. Dete sve vreme ne odustaje i ne želi da se uspravi i krene.

Komentari na ovaj snimak su razni, pa dok je nekog očigledno zabavio, neki su bili oštriji i osuđivali ponašanje majke.

"Jutro, kuku majko", "Ima da pazare patike sa točkićima", Nikada mi neće biti jasno zašto roditelji pijanu decu vode u školu", Optimizam, vidi se", "Ja u školu idem i dobar sam đak", samo su neki od komentara ljudi koje je ovaj video očigledno zabavio.

Međutim, ima i onih koji razmišljaju na drugačiji način: "Nije smešno, verujte mi...", "Znam šta je sa detetom, nego šta je sa mamom", "Gde ste bre socijalne ustanove? Ima bre dete pravo da neće", "Jao bre, gde su ljudska prava".

Pogledajte snimak pa procenite da li je mama trebala ovo da uradi:

Recite nam svoje mišljenje, da li je mama pametno postupila?

(Yumama)