Majka dvoje dece danas ima 51 godina i ne krije radost što je zatrudnela sa 48 i 49 godina. Njen slučaj je redak, ali ova žena izgleda sjajno i srećnija je nego ikada.

Ona kaže da je želela još dvoje dece, ali da je njen organizam već umoran. Svoju drugu ćerku rodila je kada je prolazila kroz menopauzu, a na TikToku redovno objavljuje snimke na kojima je sa porodicom.

"Trudna u 48 i 49 godina. Nisam luda, samo sam izuzetno blagoslovena. I umorna! Stvarno sam umorna", rekla je ova mama i dodala u šali: "Trebaju mi prijatelji za ćaskanje! Ozbiljno. Da me drže budnom."

Njeni pratioci je na divan način gledaju i redovno hvale za rađanje u tim godinama i podizanje dece, iako već ima dvoje odraslih.

Ova mama se porodila u menopauzi što nije veoma čest slučaj, a evo šta ona o tome kaže:

"Ona ima godinu dana, ja imam 51 godinu. Porođaj u menopauzi je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Čuda se dešavaju", rekla je.

Mama u 51. godini TikTok/emmoments

Posle svih ovih reči mame TikTokerke, nadovezali su se ljudi sa sličnim iskustvima, ali i deca koju su roditelji dobili u kasnijim godinama.

"Imam 43 godine i volela bih da se ponovo udam i da imam još jedno dete. Ovo je za mene samo znak da je apsolutno sve moguće. Srećno vam", "Mame me je dobila u 50. i bio sam jedan od najsrećnijih klinaca", "Moja mama je imala 42, a moj tata 52 godine kada su dobili blizance. Oboje su živeli duge i zdrave živote, videli su i svoje unuke kako rastu", "I ja imam 51 godinu i moje bebe su odrasla. Nedostaju mi ti dani kada su bili mali, vreme ide prebrzo! Zaista ste blagosloveni, kakvo čudo", samo su neki od predivnih komentara.

(Yumama)