Tašte i svekrve su u mnogim porodicama na daru. Trude se da pomažu paru iz svog iskustva kućnih poslova i dugog braka, ali u nekim domovima izazivaju više problema nego koristi.

Neki tvrde da horoskopski znak može uticati na osobine svekrve i tašte, a evo liste najgorih.

Strelac

Žena Strelac može biti bezobrazna kada se oseća nesigurno. Dakle, ako vam je tašta ili svekrva Strelac, može izazivati probleme u vašem braku. Dajte joj malo ljubavi i gledajte kako se toksično ponašanje menja. A ako je zanemarite, pazite! Njeno ponašanje se može pogoršati jer bi mogla da uživa u napetosti između njenog deteta i partnera.

Jarac

Iako jarčevi nisu otvoreno agresivni, ne bi se mešali čak ni kada bi njihova pomoć mogla da okonča svađu između bračnih partnera. Oni potajno uživaju u svađama i svaki razgovor i svađu rado prepričavaju ostalim rođacima i okolini.

Snajka i svekrva
Shutterstock Snajka i svekrva

Ribe

Od pasivno-agresivnih sklonosti do durenja satima, to su Ribe. Sa druge strane, ovo je obično vrlo miran horoskopski znak i ne stvara probleme osim ako ih ne isprovocirate. Dakle, ako vam je svekrva ili tašta u ovom horoskopskom znaku i pravi probleme, verovatno se oseća omalovaženo.

Lav

Majke u ovom horoskopskom znaku žele svu pažnju svoje dece samo za sebe. Tako da ako vam je svekrva ili tašta Lav, i vidi da provodite puno vremena sa partnerom, verovatno je ljubomorna. U takvim slučajevima neki Lavovi izazivaju nesporazume između para tako da se osete da se udaljavaju jedno od drugog.

(Yumama)