Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVI RODITELJI NEMAJU MUKE SA DECOM: Astrologija otkriva najbolje kombinacije - zajedno ostvaruju ciljeve i uživaju

Autor Radmila Ilić

Horoskop pokazuje i kako se slažete sa svojom decom.

 Telefon, deca, društvene mreže, porodica Izvor: Shutterstock

Odnos roditelja i deteta je nesumnjivo svet i čist, čak i u velikim raspravama i sukobima. Veza između njih nikad ne može da se prekine.

Neki roditelji teško obrađuju svoje roditeljske tehnike brige o deci, dok kod drugih to sve ide sa lakoćom. Neke stvari možda nisu ni do vas, astrologija kaže da postoji nivo slaganja sa detetom. Nakraju krajeva, sve se svodi na osobine ličnosti koju vi i vaše dete posedujete.

Možda će vas zanimati

Evo 7 astroloških kombinacija između roditelja i deteta koje se najbolje slažu:

Ovan i Blizanci

Oba ova znaka poznata su po svojim slobodnim i zabavnim ličnostima. Verovatno je zato nivo kompatibilnosti između ova dva znaka izuzetno visok.

Dok dete ovan može biti ambiciozno, može biti i impulsivno. Tada roditelj blizanac igra savršenu ulogu. Oni znaju kako dausmere njihovu spontanost i kreativost u pravom smeru. Ne samo da to pomaže detetu da postigne sve ono što želi, već oni osećaju potrebu da svoje roditelje uključe u svaku važnu životnu odluku.

 Mama i ćerka
Mama i ćerka
Izvor: Shutterstock

Rak i Bik

Deca rakovi su vrlo emotivni i osetljivi, uvek imaju potrebu za roditeljem bikom koji ne samo da je čvrst već i zna kako da se snađe u teškoj situaciji. Rak i bik su po prirodi veoma slični, oni dopunjavaju jedno drugo. Tamo gde raku nešto nedostaje, roditelj bik je tu da dopuni.

Lav i Vaga

Deca u horoskopskom znaku lava su dominantni i svojeglavi. Dok deca lavovi nisu neko ko bi slušao bilo koga, roditelji vage su jedini koji ih mogu slatko uputiti u pravom smeru. Iako se to može videti i kao manipulacija, to je zapravo najbolji način da se održi mir između vatrene i meke ličnosti.

 Porodica
Porodica
Izvor: Shutterstock

Devica i Jarac

Oni su dve strane istog novčića. Dok je jedan pravi perfekcionista, drugi sve radi logično i racionalno, i ne ostavlja mesto za greške. Zato, sa vizijom deteta device da postigne najbolje, čak i u ranom uzrastu, roditelj jarac daje sve od sebe da mu pomogne da ostvari svoje ciljeve i ambicije.

Škorpija i Bik

Ova dva znaka su izuzetno odane ličnosti. Iako je roditelj bik poznat po svojoj iskrenosti i vrlinama, to uspešno prenosi i na svoju decu. Zato, ako ste bik a vaše dete je škorpija, ono neće samo slušati vaše ideje i uverenje, već će vas i poštovati zbog osobe kakva jeste. Poverenje između ova dva znaka je nezamislivo.

 Tata i ćerka
Tata i ćerka
Izvor: Shutterstock

Strelac i Vodolija

Kada je reč o detetu strelcu, samo roditelj vodolija je sposoban da se nosi sa njim. Poznati po svojoj zabavnoj i spontanoj prirodi, strelac je uvek na putu da istražuje, gde ga niko ne može zaustaviti i sprečiti u tome. Zbog toga, obzirom na inteligentnu prirodu roditelja vodolije, on vrlo dobro zna kada detetu treba dati maksimalnu slobodu i kada ih provere. Uz to, poštujući prostor svog deteta, roditelj vodolija zna kako da se brine o njima.

Ribe i Rak

Ovo je savršenakombinacija zodijaka. Osim što poseduju sposobnost da razumeju jedni druge, oni znaju i kako da umire jedno drugo u teškim trenucima. Dakle, bez obzira da li je dete riba uznemireno zbog neostvarenog cilja u životu ili roditelj rak ima poteškoće da se nosi sa svojim odraslim životom, i roditelj i dete znaju način da priđu jedno drugom, što ih sigurno čini najboljim horoskopskim kombinacijama.

(Yumama)

Možda će vas zanimati

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica