Jedna Ana je na svom TikTok profilu otkrila da ima 19 godina i brata blizanca, ali ono što je sve zbunilo jeste da njen brat ima samo 13 godina.

Mnogi su mislili da se šali jer je razlika između njih 6 godina, a ona je onda objasnila o čemu se zapravo radi.

"Kada ti razvedeni roditelji slučajno za ručkom kažu da je tvoj 13-godišnji brat zapravo tvoj blizanac, a ti imaš 19 godina", rekla je ona na početku svog snimka, pa dodala objašnjenje:

"Oboje smo začeti vantelesnom oplodnjom. Ja sam vraćena u mamu, a moj brat je 'stavljen u zamrzivač' na pet godina kao embrion."

Par razgovara sa lekarom o vantelesnoj oplodnji
Shutterstock Par razgovara sa lekarom o vantelesnoj oplodnji

Ispostavilo se da su roditelji čekali 6 godina nakon što su se odlučili na drugo dete, i tom prilikom iskoristili zamrznut embrion.

"Znači, između nas je pet godina razlike, ja 19, a on 13, skoro 14 godina. Očigledno, mi nismo identični blizanci, ali biološki, tehnički, mi jesmo blizanci", rekla je.

Neki ljudi su komentarisali da ovo nema veze sa blizancima jer su to bebe koje su isključivo začete i rasle u isto vreme. Međutim, mnogi roditelji svoju decu iz vantelesne oplodnje smatraju blizancima, čak iako su rođeni sa nekoliko godina razmaka. Jedino im je bitno da su iz iste serije embriona.

(Yumama)