Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DRAGA SVEKRVO, HVALA TI ŠTO SI ODGAJILA OVAKVOG SINA: Iskreno pismo jedne snajke - "Daću mu celo svoje srce, zauvek"

Snajka je poželela da se zahvali sekrvi za sve što čini za njih, a posebno što je odgajila toliko dobrog sina - njenog supruga.

 Ćerka, majka, svekrva, snajka Izvor: Shutterstock

Mama, supruga i snajka Džaki Tap, objavila je dirljivo pismo svojoj svekrvi. Odlučila je da joj se zahvali, i to zato što je rodila i odgajila tako dobrog sina.

Prenosimo vam njeno pismo u celosti:

Možda će vas zanimati

"Mojoj divnoj svekrvi,

Rekla sam vam to i pre, ali ponoviću opet: stvarno mislim da sam srećna jer ste baš vi moja svekrva. Smatram da sam srećnica jer sam se zaljubila u muškarca koji je došao iz porodice pune ljubavi - zbog čega sam ja sada blagoslovena jer je nazivam svojom.

Svaki dan se zahvalim zbog toga, ali i podrške koju svakodnevno dajete našoj porodici.

Zahvalna sam i na vašem ukusu koji pokažete dok birate odeću za našeg mališana koji izgleda kao mali kul tinejdžer.

Zahvalna sam na našim intimnim razgovorima u kojima uživamo kada nas iznenada posetite, a momci zaspe pre.

Postoji još jedna velika stvar za koju želim da vam se zahvalim jer je to promenilo tok mog života: moram se zahvaliti na tome kako ste odgajili svog sina.

Do trenutka kada su se naši životi sudarili već je bio samostalan, (uglavnom) odgovoran mladić - brzo sam se zaljubila. Mislim da je stara poslovica istinita: možeš odrediti kakav je neko čovek na osnovu toga kakav je prema svojoj mami, a ja sam uvek znala da je vaš sin prema vama pokazivao najveće poštovanje.

 Zaljubljeni par
Zaljubljeni par
Izvor: Shutterstock

Znam to iz starih porodičnih snimaka, fotografija iz detinjstva i po onome šta on govori, znam da ste uvek imali posebnu vezu. Verujem da ga je to oblikovalo u čoveka kakav je danas.

Hvala vam što ste ga voleli, verovali u njega i postavili temelje na kojima je izgradio sebe.

Hvala vam što ste podigli sina koji misli, živi i voli sa otvorenim srcem. Njegovo jednostavno prihvatanje mene, pomoglo mi je da duboko razumem sebe i da se poštujem.

Hvala vam što ste odgajili sina koji je nezavisan, odgovoran i organizovan. Neučio me je ponešto i o produktivnosti i fokusu u našim zajedničkim godinama. Nikad neću zaboraviti kada sam prvi put videla njegov momački stan, bila sam zadivljena kako je sve bilo uredno i čisto, način na koji je poštovao prostor govorio je o tome kako je odgajan.

Hvala vam što ste odgajili sina koji je na vesti o "iznenadnoj" trudnoći reagovao snagom i milošću. Čovek akoji me držao dok sam plakala, zapanjen kad sam i ja bila iznenađena, uverio me kada su se pojavile dve ružičaste linije. Muškarac koji je bez trenutka oklevanja rekao da je to najveća stvar koja je mogla da nam se dogodi. Muškarca koji mi je pokazao neverovatnu snagu u trenucima kada mi je najviše trebala.

Hvala vam što ste odgajili sina koji je krenuo napred sa mnom, u trudnoću i roditeljstvo bez da je ikada pogledao unazad.

Muškarac koji je gledao dokumentarce o porođaju, i sa mnom vodio razgovore sa babicom. Muškarac koji je shvatio trudničko bolovanje jednako ozbiljno kao i ja.

Hvala vam što ste podigli čoveka koji je stajao pored mene, napravio prostor za mene i pomogao mi da dovedem našeg sina u ovaj svet

 Trudnica sa suprugom
Trudnica sa suprugom
Izvor: Shutterstock

Hvala vam što ste podigli čoveka kog nije bilo strah da uzme tek rođenog sina, da ga preda meni i da bude sa nama dok se naša porodica širila.

Hvala vam što ste odgajili sina kojem je očinstvo poziv. On je ravnopravan roditelj. Ne mogui zamisliti roditeljstvo bez njega - bez toga da sa njim delim divlje uspone i izazove na našem putovanju.

Zahvalna sam vašem sinu jer je čovek koji može staviti svoj ponos sa strane i stvarno razgovarati sa mnom. On učestvuje u razgovorima o tome kako smo uradili neke stvari i šta ćemo uraditi sledeći put. Njegova sposobnost da razgovara sa mnom je najvažnija stvar koja svaki put poboljšava naše roditeljske veštine. Hvala vam što ste stvorili muškarca koji mi ujutru šalje poruke ohrabrenja kada u poslu i u životu ne vidim svetlo. Muškarca koji zna kada mi trebaju njegove reči i zagrljaj.

Dečak kog ste podigli postao je snažan, ljubazan čovek, pun podrške i ravnopravan partner. Uvek ću biti za divan početak koji ste mi dali u životu, na način na koji je vaša ljubav oblikovala njegov DNK, za podršku zbog koje je on postao muškarac koji je danas. Muškarac kog volim!

Uz zahvalnost, obećavam da ću uvek raditi svoj deo - brinuću se o vašem dečaku. Podržavaću ga kao što on podržava mene. Verovaću u njega kao što on veruje u mene. Biću najbolja mama našem malom sinu.

I daću mu celo svoje srce, zauvek.

S ljubavlju,

vaša izuzetno zahvalna snajka.

(Yumama)

Možda će vas zanimati

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Goga

Moj muž je izuzetno poštovao svoju majku, nije niko smeo reč protiv njene reči, ali zato nije poštovao ni prvu suprugu a ni mene kao drugu, njegova mama nijr bila zadovoljna ni sa njom a ni samnom, nismo mi znale ni da skuvamo kao ona, ni da kupimo kao ona, ma niko kao ona, a ružni reči koliko hoćeš, uvreda nebrojano i takva se mama poštuje a žena, pa ženu netreba poštovati, ako mami ne valja pa to znači da stvsrno nije dobra, eto njega je mama vaspitala da samo nju treba sin da sluša i poštuje, a sva se topi od sreće kako njen zet poštuje njenu ćerku pa ga u zvezde kuje, ali to je njena ćerka a mene je verovatno donela roda.

Najnovije

Vesti

Porodica