Ako vam preostane čokoladnogpatišpanja, gotovih čokoladnih kora za tortu slobodno isprobajte ovaj recept za najzanimljivije kolačiće u obliku šišarki. Može se koristiti i mleveni čokoladni keks Kada napravite masu, prepustite mališanima da se poigraju i naprave nešto ukusno.

Sastojci:

  • Ostaci čokoladnog patišpanja ili mleveni čokoladni keks
  • Čokoladni krem po izboru
  • Čokoladni kornfleks
  • Prah šećer za posipanje

Priprema:

Izmrvite patišpanj rukom, da postane sasvim rastresit. Dodajte par kašika čokoladnog krema, dobro pomešajte i private kupice, koje ređajte na pek papir. Ostavite da se kolači malo stegnu u frižideru. Ređajte kornfleks jedan po jedan u krug oko kolača, praveći šišarku. Pospite na kraju prah šećerom, kao snegom.

Yumama/J.D.

BONUS VIDEO

Najkremastiji kolač  Instagram/hemsirenin_blogu

Kolač čokoladne šišarke TikTok/_bellabakes