Poslužite ih uz jogurt ili kiselo mleko, za doručak ili večeru.
Potrebno je:
(za 12 mafina)
- 2 manje tikvice
- malo soli
- 2 jajeta
- 1 kesica praška za pecivo
- 1 čaša jogurta
- 4 kašike ulja
- 2 čaše od jogurta oštrog brašna
Priprema:
Uključite rernu da se greje na 200 stepeni. Dobro operite tikvice i izrendajte zajedno sa korom. Umutite jaja pa dodajte jogurt i ulje, a zatim i brašno sa praškom za pecivo, izmešajte da smesa postane glatka pa dodajte tikvice. Promešajte da se svi sastojci sjedine.
U kalup za mafine stavite papirne korpice. Punite korpice do vrha i stavite da se peče oko 30 minuta dok lepo ne porumene odozgo.
Jedan simptom trudnoće povezan s pametnijim bebama: Nije prijatan, ali donosi nekoliko prednosti
Žensko ime koje moderne mame obožavaju: Ima 7 slova i čak 3 različita značenja
Trudna je 17 godina, ima desetoro dece: Ljudi oduševljeni kako izgleda, ali jedno joj zameraju
Mi smo stare mame: Imaćemo 60 kad nam deca završe školu, iživele smo se i sada živimo za njih
30 najčudnijih starih srpskih imena: Potpuno su zaboravljena, a imaju predivna značenja