Šnicle koje se tope u ustima! Teletina, kajmak i pečurke su savršen spoj i idelna kombinacija za preukusan obrok.
Potrebno je:
- 4 veće teleće šnicle
- 200 g kajmaka
- 200g šampinjona
- 200g parmezana
- 40g putera
- 500g krompira
Priprema
1. Staviti krompir da se kuva.
2. Šnicle dobro istucati i malo posoliti.
3. Na sredinu svake šnicle staviti po po malo kajmaka i naseckanih šampinjona.
4. Zatvoriti šnicle i pričvrstiti ih čačkalicama. Staviti ih jednom stranom u brašno i pržiti na vrelom ulju.
5. Nakon deset minuta okrenuti šnicle i dodati preostali kajmak i pečurke.
6. Na puteru propržiti skuvan krompir.
7. U tepsiju staviti šnicle, a između krompir i sve preliti sa sosom od kajmaka i šampinjona (po želji staviti i pavlaku).
8. Sve posuti izrendanim parmezanom.
9. Peći na visokoj temperaturi oko 15 minuta.
Prijatno!
PROBAJTE I...
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.