Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svečani uskršnji ručak: Tri praznična specijaliteta sa jagnjetinom (RECEPTI)

Reš pečena sa ruzmarinom, jagnjetina u mleku ili u sosu od nane i celera... tri savršena načina pripreme uskršnje pečenice.

 Izvor: Foto: Shutterstock

Neizostavni deo uskršnje trpeze su i specijaliteti od jagnjetine. Izdvojili smo za vas nekoliko različitih načina pripreme ovog prazničnog ručka, a na vama je samo da, prema svom ukusu, odaberete recept koji vam najviše odgovara.

Dobar jagnjeći but puno je ukusniji sa sosom od nane ili celera.

Povezane vesti

U mleku, jagnjetina će dobiti novi, potpuno sočan ukus, a krompir će dodatno upotpuniti jelo.

Povezane vesti

Želite da vaš praznični ručak bude tradicionalan, ali ipak drugačiji? Predlažemo vam da pripremite ukusnu jagnjetinu sa ruzmarinom koja će sigurno oduševiti vaše ukućane i goste.

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica