Brzi ručak po bakinom receptu obduševiće celu porodicu.
Potrebno je:
- 600 g belog pilećeg mesa
- 3 čena belog luka
- 2 kašike brašna + 1 kašičica
- 2 kašike prezli
- ulja
- soli bibera
- peršunovog lista
- 200 g kisele pavlake
- malo mleka
Priprema:
- Meso iseći na šnicle pa malo izlupati izmenju folije. Posoliti i pobiberiti. Izmešati brašno i prezle, pa uvaljati šnicle.
- Pržiti na tihoj vatri oko 15 min.
- Izvaditi na tanjir, a u tu masnoću ubaciti 1 kašičicu brašna, pavlaku i dobro izjednačiti. Kodati gnječen beli luk, so, biber i peršunov list. Po potrebi dodati i malo mleka.
- Gotove šnicle preliti sosom. Služiti ih tople.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna