Potrebno je:
- 300 g očišćenih breskvi
- 500 ml slatke pavlake
- 400 ml kisele pavlake
- 250 g šećera u prahu
- sok od pola limuna
Priprema:
Breskve propasirati i poprskati limunovim sokom. Sjediniti kiselu pavlaku, šećer i umućenu slatku pavlaku, a zatim dodati breskve i dobro promešati. Sipati u odgovarajuću posudu sa poklopcem i ostaviti 30 minuta u zamrzivaču.
Nakon tog vremena izvaditi sladoled i špatulom promešati, zatim opet vratiti u zamrzivač. Ovaj postupak ponoviti još 2-3 puta.
Probajte i...
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu