Potrebno je:
- 300 g očišćenih breskvi
- 500 ml slatke pavlake
- 400 ml kisele pavlake
- 250 g šećera u prahu
- sok od pola limuna
Priprema:
Breskve propasirati i poprskati limunovim sokom. Sjediniti kiselu pavlaku, šećer i umućenu slatku pavlaku, a zatim dodati breskve i dobro promešati. Sipati u odgovarajuću posudu sa poklopcem i ostaviti 30 minuta u zamrzivaču.
Nakon tog vremena izvaditi sladoled i špatulom promešati, zatim opet vratiti u zamrzivač. Ovaj postupak ponoviti još 2-3 puta.
Probajte i...
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna