Potrebno vam je:
3 jaja
1 šoljica šećera
1 šoljica brašna
3 velike jabuke
cimet po želji
1 kašika vanilinog šećera
Priprema
Zagrejte rernu na 170 Celzijevih stepeni, pa pomešajte jaja i šećer u posudi dok smesa ne postane bela i vazdušasta.
Dodajte brašno i umutite mikserom. Namastite željeni kalup i dodajte brašno da sprečite lepljenje za kalup.
Ogulite i naseckajte jabuke na komade, pospite sa šećerom i cimetom ako želite.
U kalup saspite smesu i poređajte izrendane jabuke.
Pecite oko 15 minuta dok ne dobijete lepu zlatnu boju.
Pospite po želji sa šećerom u prahu.
Probajte i:
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu