Potrebno vam je:
1 manji karfiol
3 šargarepe
pola korena celera
1 koren pašknata
1 koren peršuna
1 glavica manjeg luka
pola tikvice
1 krompir
ulje
suvi začin
so biber
peršun
Priprema:
Na malo ulja propržiti rendanu šargarepu, sipati malo vode pa dodati na kolutove isečenu šargarepu, celer, pašknat i ceo krompir.
Kuvati oko 15 minuta pa dodati ostalo povrće i doliti vodu. Kuvati još 20 minuta pa dodati rezance i začin, so, bibera i na kraju list peršuna. Probati pa dodati malo soli po porebi.
Dečaci koji nose ovo ime imaju posebnu zaštitu: Krase ih i neke sjajne osobine
Spavanje na leđima u trudnoći može da bude opasno: Evo posle koje nedelje se ne preporučuje
7 stvari koje utiču na bebin izgled: Neke namirnice podstiču rast kose, a uticaj imaju i ovi napici
Ovo su najlepša retka imena za devojčice: Za mnoga niste čuli, a oduševiće vas
Može li beba u stomaku da čuje? Ovo pitanje zanima sve buduće mame, a odgovor će vas iznenaditi