Potrebno je:
300 g junećeg mlevenog mesa
1 crni luk
2 čena belog luka
2 kašike ulja
1 šargarepa
1 paškanat
1 koren peršuna
1 manji komad celera
paradajz sos (najbolje domaći dunst)
so, biber, list peršuna… (i drugi začini po želji)
Za dekoraciju: limun, crni hleb i zelena salata
Priprema
- Izdinstajte na ulju crni i beli luk, šargarepu, celer, paškanat i koren peršuna.
- Dodajte meso i začine po želji (so, biber, list peršuna…).
- Kada su meso i povrće skoro gotovi, dodajte paradajz, pa pustite da sve još jednom provri i kuvajte još 10 min.
- Služiti uz testeninu po želji.
PROBAJTE I...
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna