Potrebno je:
2 glavice crnog luka
5 zelenih paprika
4 paradajza
2 jajeta
Suvi biljni začin
So
Biber
Origano
Voda
Ulje
Priprema
1. Paprike i paradajz isecite na kockice, a luk na rebarca.
2. U dublji tiganj naspite toliko ulja da pokrije dno, pa prvo pržite luk oko sedam minuta, potom dodajte papriku, promešajte, pa naspite čašu vode.
3. Ostavite da se krčka dok ne počne da zagoreva, pa dolijte još jednu čašu vode i opet sačekajte dok veći deo ne ispari.
4. Dodajte paradajz i posle desetak minuta začinite solju, biberom i origanom.
5. Na kraju ubacite umućena jaja, pa sve mešajte još par minuta na umerenoj vatri.
PROBAJTE I...
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna