Potrebno je:
450 grama kisele pavlake
1 krastavac, očišćen (odstranite i semenke) i iseckan na sitne kockice
3-4 rendana čena belog luka
1 kašičica belog sirćeta
limunov sok po želji
so, biberi i malo maslinovog ulja
Priprema
Očišćeni i seckani krastavac iscediti od suvišne tečnosti (koristi cediljku, krpu ili papirni ubrus), pomešati sa ostalim sastojcima, staviti u činiji i odložiti u frižideru da se sjedine ukusi i da se ohladi.
Probajte i:
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna