Potrebno je:
3 skuše srednje
2 čena belog luka
1/2 limuna
kašika sirćeta
peršunov list
so
Priprema:
1. Skušu dobro očistiti i oprati u nekoliko voda i iseći na filete.
2. U šerpicu sipati 1l vode i dodati sirće i potopiti ribu da ostoji dva sata.
3. Izvaditi je isprati i ocediti, a zatim posoliti i uvaljati u brašno i pržiti u dubokom ulju.
5. Vaditi na tanjir koji ste obložili salvetom da upije masnoću.
6. Iscediti u činijicu pola limina, sitno seckanog belog luka i pešuna i time preliti ribu i poklopiti pola sata da upije. Kao prilog dodajte krompir salatu.
Prijatno!
PROBAJTE I:
Izvor: Stvar ukusa
*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.