Potrebno vam je:
2 kašike kokosovog ulja
2 kašike kakaa u prahu
pola kašike meda
Priprema:
Smekšajte kokosovo ulje, ali pazite da se potpuno ne otopi jer se neće dobro povezati sa kakaom. Potom dodajte ostale sastojke i mešajte dok se dobro ne povežu i ne dobijete glatku masu.
Smesu izlijte u tepsiju na masni papir pa poravnajte. Stavite to u zamrzivač na 20 minuta da se stvrdne pa isecitee na komade.
Napomena: Ukoliko poželite da u čokoladu dodate još nešto, recimo seckane lešnike ili grožđice, ubacite ih u smesu kada bude skroz glatka. Ili, ako želite da vaša čokolada izgleda neodoljivo, pospite te dodatne sastojke nakon što ste smesu izravnali u tepsiji - tako da izviruju iz čokolade.
Probajte i:
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna