Potrebno je:
•    500 g ćurećeg filea (možete koristiti i piletinu)
•    500 g mlinaca (možete ih napraviti sami ili, jednostavnije, kupiti na pijaci)
•    1/2 l pileće supe (može poslužiti i kocka supe koju ćete razmututi sa vodom)
•    1/2 l neutralne pavlake
•    1 kesica parmezana
•    200 g kačkavalj
•    biljni začin i biber
•    puter (za prženje)

Priprema

1.    Ćureći file iseći na kockice, posuti suvim začinom i biberom te propržiti na vrućem puteru.

2.    U vatrostalnu posudu složiti meso, a preko njega izdrobljene mlince.

3.    U tiganj u kome se peklo meso sipati supu i pustiti da prokuva, dodati neutralnu pavlaku i parmezan i još malo prokuvati.

4.    Sipati sos preko mesa i mlinaca i preko izrendati kačkavalj.

5.    Peći u zagrejanoj rerni oko 20 minuta na 200 stepeni.

PROBAJTE I...