Potrebno je:
- 500 g špageta
- glavica crvenog luka
- 3 čena belog luka
- 300 g kečapa
- 300 g šunke
- 200 g mocarele ili trapista
- so, origano
Priprema
Crveni luk sitno iseckati i dinstati na malo ulja i vode dok ne dobije zlatnu boju.
Dodati zgnječen beli luk i kečap. Neka vri dva-tri minuta. Špagete skuvati po uputstvu, procediti i umešati u kečap. Posoliti i začiniti po ukusu.
Sipati u podmazan pleh. Šunku krupno narendati (ili iseći na trake) i pomešati sa špagetima u plehu. Na kraju posuti rendanim sirom. Peći oko 15 minuta na 200 stepeni.
Probajte i:
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna