Ovaj obrok dobiće posebnu mediteransku notu zahvaljujući maslinovom ulju, a parmesan će dodatno obogatiti pun ukus rižota.
Potrebno je:
- šolja isitnjenog pilećeg mesa
- pola šolje pirinča
- pola iseckane glavice crnog luka
- kašičica parmezana
- kašičica putera
- kašičica maslinovog ulja
Priprema:
1. U šerpi zagrejati maslinovo ulje. Staviti meso i dinstati dok ne porumeni.
2. Potom dodati luk i prodinstati zajedno sa mesom. Naliti vodom, dodati pirinač i poklopljeno kuvati dok pirinač ne omekša.
3. Staviti na stranu, umešati buter i posuti parmezanom. Po želji, dodati paradajz.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna