Potrebno je:
220 g putera
230 g očišćene pileće džigerice
1 čen sitno iseckanog belog luka
150 ml mleka
1 kašika žalfije (ili drugog začina po želji)
so
biber
Priprema:
1. U manjem tiganju ispržiti 40 g putera i na njemu ispeći džigericu. Prebaciti je u blender i dobro je samleti.
2. Dodati žalfiju, beli luk i 100 g putera i mutiti da se sastojci dobro sjedine. Dodati i mleko, so i biber. Kada se sastojci sjedine, paštetu prebaziti u posudice i preliti ostatkom istopljenog putera.
PROBAJTE I...
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna